Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

!ΤΟ 'ΞΕΡΑ ΓΜΤ!!!

Κάθε φορά που πέρναγα από τη στροφή Μαραθώνος με κατεύθυνση στη Ραφήνα, μια σοκαριστικά έντονη μυρουδιά από πάντος τύπου κρεατομεζέδες σχάρας, εκατέρωθεν του δρόμου καταστημάτων..με ανάγκαζε να κλείνω το παράθυρο του αυτοκινήτου(αλλά τρύπωνε πάντα!:Ο).. Και πάντα αναρρωτιόμουν :αν ο -μέχρι πρότινος- πρωθυπουργός πάθαινε την πλάκα του..αν τέλος πάντων είχε κάποια σχέση με αυτό το ..σπορ(πουομολογουμένως του πάει γάντι η χασαποταβέρνα/είτε ως ιδιοκτήτης ίτε ως καλός πελάτης:Ρ)

και ιδού τώρα που δν είναι πιά πρωθυπουργός/κ εγώ δν μένω στη Ραφήνα(αυτό το ζήσαμε την ίδια μέρα:Ρ)...έπεσα σε αυτό το άρθρο:

"Δύσκολες ώρες για τις «γαλάζιες» ταβέρνες και μπαρ
Της Μαριλης Μαργωμενου

Ο ταβερνιάρης στη Λεωφόρο Μαραθώνος δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του. Οχι μόνο ήρθε ο χειμώνας και η ταβέρνα του, ο «Βασίλης», φυτοζωεί, αλλά έπεσε και η Ν.Δ. απ’ την εξουσία. Ο Κ. Καραμανλής δεν θα δίνει πια αίγλη πρωθυπουργική στο κοκορετσάκι ταψιού ούτε τα σερβίτσια θα στρωθούν ξανά για τους γαλάζιους βουλευτές. Τουλάχιστον, ο δυστυχής ταβερνιάρης έχει συμπαραστάτες στον πόνο του. Γιατί όλοι οι ψήστες και οι εστιάτορες στην ακτογραμμή Ραφήνα - Νέα Μάκρη είναι απαρηγόρητοι. Οι σουβλατζήδες στην πλατεία της Ραφήνας, όπου σταματούσε η πρωθυπουργική πομπή για να πάρει ο πρόεδρος «τυλιχτά με απ’ όλα», συναγωνίζονται σε θλίψη τον Κλέαρχο, τον ταβερνιάρη της «Τράτας» που δεν θα λάβει ξανά πρωθυπουργική παραγγελία για «δύο φαγκράκια περιποιημένα». .....>>

2 σχόλια:

johnniebegood είπε...

ακουσα οτι του ανοιξε η ορεξη τωρα που δεν κουραζεται και νομιζω οτι θα ισοφαρισουν την χασουρα και μονο με αυτον για πελατη.

Unknown είπε...

εχμ! πόσο δίκιο έχεις! (Αλήθεια χαθήκαμε χμ? σου εύχομαι δε μπεστ.)